Referenciák


Anikó (44), hegedűművész

4 évvel ezelőtt találtunk Hanára egy tanárkereső oldalon. Mindenképp olyan tanárt szerettem volna a fiaimnak, aki anyanyelvi szinten beszéli a nyelvet, rákényszerítve őket arra, hogy csak angolul beszéljenek. A taktika bevált, mindkettő jól érti és beszéli az angolt. Hana rendkívül alkalmazkodó, mindig ráérez hogy a gyereket mi érdekli, mi motiválja. Az iskolában általában nem jut elég idő a beszélgetésre, sokszor csak a nyelvtannal foglalkoznak. Hana viszont folyamatosan beszél, beszélteti őket. Véleményem szerint csak úgy lehet megtanulni egy nyelvet ha használjuk. Mint amikor egy baba elkezd beszélni: először hallja,utánozza,megérti stb. A nyelvtan pedig előbb-utóbb természetes lesz számára. Mostanában kicsit több időm van, mert a nagyfiam külföldön tanul, ezért én is beszélgetek Hanával. Nagyon élvezem az órákat.

Ildikó (34), hatásgyakorlat és testbeszéd tréner

Számomra az angol nyelv magas szintű elsajátítása azért jelentett mindig kihívást, mert a tanult nyelvtani példák és az új kifejezések – valószínűleg az angol nyelvi környezet hiányában – sosem rögzültek igazán. Hana módszerén érződik, hogy a tanuló egyéniségére és a célok mellett az aktuális élethelyzetére is alapoz, így célzott gyakorlatokkal személyre szabott tudást ad át. Nyitott és pozitív emberként emellett olyan atmoszférát teremt maga körül, amiben eltűnik a frusztráció, és így a kommunikációs készségek kibontakoztatása gyorsabb, hatékonyabb és mellesleg jobb szórakozás is. Örülök, hogy ajánlás úton eljutottam Hanához és bátran ajánlom őt azoknak, akik már megunták a sikertelen nyelvtanulási kísérleteket!


Eszter (44), koordinátor

Nagyon szeretem Hana angolóráit, egyrészt a kötetlen hangulata miatt, másrészt, hogy mindig maximálisan kihasználtuk a rendelkezésre álló időt. Még akkor is, ha nem tudtam kellőképpen felkészülni az órákra, mert általában munka után mentem az óráira. A társalgási témákat, az óra menetét a tempómhoz, az igényeimhez igazította. Gyönyörűen beszél angolul, gyakorlatilag anyanyelvi szinten (már hallgatni is öröm). Sokat fejlődött a kiejtésem a közös órákon és sokkal magabiztosabban használom az angolt, mint korábban.


Norbert (37), szoftverfejlesztő részleg-vezető

Már az első órán megtaláltuk a közös hangot és ritmust, ami azóta is meghatározza az órákat. Az élő nyelvre és beszédre helyezzük a hangsúlyt, a hibák korrekciója sem zökkent ki a témából, de ezen a téren is megkapom a szükséges visszacsatolást. Egyaránt jól tudunk együtt dolgozni a személyes és Skype-os órákon is, az alkalmak ütemezésében mindig rugalmasan tudunk alkalmazkodni az egyéb, nem tervezett elfoglaltságokhoz is. Az angoltudásom bővítése mellett fontos számomra, hogy “tudjunk beszélgetni” és legyenek közös témák, amiről elmondhatjuk a véleményünket, megvitathatjuk gondolatainkat, megoszthatjuk tapaszatalatainkat, melyet Hana esetében maximálisan megkapok.