Angol Nyelvi Kommunikációs Készségfejlesztés Intuitívan


Miben tudok segíteni?


Társalgás finomítás

A nyelvi folyékonysághoz, elsősorban az társalgás-készséget kell fejlesztenünk, mert mindannyian tudjuk, hogy az emberi kapcsolatok alapvető eleme a beszélgetés. Bármennyire is szeretnénk, a mindennapi társalgás folyékonyságának hiányában nem tudunk konkrét területekre szakosodni egy idegen nyelven. Például, nem várhatjuk el magunktól, hogy üzleti angolból haladó szinten beszéljünk, ha a mindennapi angol beszélgetés szabatossága még finomításra szorul.

Ha hiányoznak az effektív kommunikációs alapok, bármilyen idegen nyelvről is legyen szó,  ez sajnos fontos személyes és üzleti kapcsolatok elvesztését eredményezheti.

Segítek neked abban, hogy megnyisd és gazdagítsd a kifejezésvilágodat angol nyelven, vizuális elbeszélő technikák segítségével. Nem használunk semmilyen nyelvtankönyvet, és nem követünk általános tanítási módszereket. A tananyagot az életed, saját témáid, véleményed és érdeklődési köreid alakítják. Amikor velem angolozol, én finoman elvezetlek arra pontra a beszélgetésben, ahol már te magad is érzed, hogy a nyelv áramlik benned miközben beszélsz. Itt már az intuíciód átveszi az irányítást az intellektusod felett, és ösztönszerűen ráérzel azokra a szavakra, melyeket épp keresel.


Beszédkészség fejlesztés

Ahhoz, hogy teljesen adoptálni tudd a nyelvet, az is lényeges, hogy megismerd a különböző angol akcentusokat. A beszédkészség tréning is a program részét képezi, melynek célja, hogy fejlesszük a beszédtechnikádat és erősítsük a kiejtésed egy adott angol dialektusban.


Hitelesség

A nyelvi coaching programom teljességében interaktív és egyénre szabott. Ahogy mélyülünk a programban, izgalmas változásokat fogsz felfedezni magadban. Az önbizalmad erősödni fog, és sokkal bátrabban kapcsolódsz majd be angol anyanyelvű emberekkel folytatott beszélgetésekbe. Mindemelett, képessé válsz a személyiségedben rejlő kommunikációs stílust megőrizve társalogni.


Kétnyelvűség

A kétnyelvűséghez vezető útat nem kell túlkomplikálni.

A h i n t-metódussal egy olyan módszert mutatok neked, ami az intuíciódra és érzelmi intelligenciádra épül és egészen újszerű módon támogatja az angol nyelv beépülését mindennapjaidba, hogy a későbbiekben konkrét területekre is szakosodhass, mint az üzleti-, művészi-, sport-világ, és így tovább.

 

Intuitív Angol Nyelvi Kommunikációs Készségfejlesztés