Angol Nyelvi Kommunikációs Coaching Programom


A program

Egy olyan hathatós, effektív és eredményesség-középpontú nyelvi képzési programot terveztem, melynek erősségét a fokozott intenzitás adja, ami ezesetben az órák gyakoriságára utal: 12 héten keresztül, a munkahét minden napján találkozunk, hétfőtől péntekig 1 vagy 2 órás, mélyreható kommunikációs-, és beszéd-képzési tréningekre. A képzés időtartama 12 hét, azaz 3 hónap. Eddigi tapasztalaim azt igazolják, hogy minimum ennyi idő szükséges az igazán jelentős fejlődéshez.

Az órák helyszín-függetlenek. Skypon/FaceTime-on gyakortlatilag bárhonnan a világból bejelentkezhetsz. Személyes órákra is van lehetőség Budapesten. 


Program opciók

 • Intenzív: 12 munkahét, hétfőtől péntekig/1 óra naponta
 • Excluzív: 12 munkahét, hétfőtől péntekig/2 óra naponta

Jelentkezési folyamat

 1. IDŐPONT: Kérj időpontot az ingyenes konzultációra itt! 
 2. KONZULTÁCIÓ: Egy ingyenes, 30 perces személyes konzultáció angol nyelven, ahol átbeszéljük a céljaidat és felmérjük a jelenlegi nyelvi kommunikációs szintedet.
 3. AJÁNLAT: Elküldöm neked az ár-ajánlatot, aminek az általam felmért nyelvi szinted és céljaid adnak alapot. A csomag tartalma teljesen egyéni, az árat ezért a témához igazítom.
 4. OPCIÓ: Amennyiben igényt tartasz rá, a teljes 3 hónapos program megkezdése előtt megvehetsz egy próbahetet, ami 5 órát foglal magában hétfőtől péntekig, 1 óra naponta. 
 5. MEGÁLLAPODÁS: Amikor készen állsz a továbblépésre, kapsz tőlem egy írásbeni megállapodást, amiben az alábbiak lesznek benne: megállapodásunk arról, hogy az általad igényelt csomag milyen szintű angol tudást eredményez majd a program végén, valamint a fizetési-, és egyéb program részletek.
 6. KEZDÉS: A képzés akkor kezdődik meg hivatalosan, miután az aláírt megállapodást és a program díjának teljes összegét, vagy a részletfizetés esetében, a program díjának első fizetési részletét megkaptam tőled.

Fizetési opciók

TELJES:

 • A program teljes díjának összege az írásbeni megállapodás aláírásával egyetemben rendezendő.

RÉSZLET:

 • Az első részlet a program teljes díjának a 80 százaléka, ami az írásbeni megállapodás aláírásával egyetemben rendezendő.
 • A második részlet a program teljes díjának visszamaradó 20 százaléka, ami a program harmadik hónapjának első napján rendezendő.

Vannak még kérdéseid? Itt küldhetsz üzenetet!