Angol Nyelvi Kommunikáció Fejlesztő Coach


Ki vagyok?


Fogl Viktória a nevem, sokan Hana néven szólítanak. Angol nyelvi kommunikáció fejlesztő coach vagyok. Holisztikus nyelvtanítással foglalkozom, melynek fókuszában az intuitív alapú verbális kommunikáció-, valamint beszédkészség-fejlesztés áll.

Magyarországon születtem és nevelkedtem, de felnőtt életem túlnyomó részét külföldön éltem le. Közel 22 évet töltöttem olyan predominánsan angol nyelvet beszélő országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Így lettem kétnyelvű, mind a magyart és az angolt ugyanolyan anyanyelvi folyékonysággal beszélem.

Több, mint 6 éve foglalkozom felnőttekkel és gyermekekkel konzultatív nyelvi coachként, ezen idő alatt jelentős gyakorlati tapasztalatra tettem szert, melynek gyümölcse az lett, hogy kidolgoztam a saját holisztikus nyelvtanulási-, vagy ahogy én hívom “nyelv-adoptáló”-metódusom, egy önmagában különleges megközelítésű képzési programot, mely az idegen nyelv tanuláshoz az intuíciót és érzelelmi intelligenciát használja.

A módszerem elnevezése négy szó kezdőbetűjének a formációja, összefoglalva a munkám lényegét ezen a területen.

Hana INtuitív Tréning, röviden, a hint-metódus

A hint-metódussal az angol társalgási készséged fejlesztésében segítelek, rávezetve téged arra pontra, ahol megtalálod a te egyéni hangod, egy számodra még egyelőre idegen nyelven. Nem tanulsz újat, hanem azt a képességed használod a hatékony kommunikációhoz, amely már eleve benned van. S ez az intuíciód és érzelmi intelligenciád!

Ha mindaz, amit eddig olvastál felkeltette a kíváncsiságodat, gyere és nézd meg közelebbről, hogy mivel is foglalkozom …

Lépj velem kapcsolatba és beszélgessünk!

Angol Nyelvi Kommunikáció Fejlesztő Coach